We zijn er bijna, we zijn er bijna…..

Het gaat rond als een lopend vuurtje: Het Veerhuis in Oeffelt gaat weer open! Afgelopen week hebben wij al een aantal keer kunnen proefdraaien en hier gaan wij in de komende weken nog even mee door. Vanaf zaterdag 9 juni gaan wij dagelijks, met uitzondering van de maandag, proefdraaien met ons “verbouwingsmenu”. Dit houdt in dat we een kleine, wisselende, kaart hebben voor de drank, de hapjes, de lunch en het diner. Langzaam maar zeker zal het Veerhuis zich uitbreiden en naar dat bijzondere moment toewerken: het grote openingsweekend!

In het  weekend van 6,7 en 8 juli zal het feest zijn bij het Veerhuis. Over het programma kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten: vanaf vrijdagavond 20:30uur zullen er verschillende momenten zijn waarop een breed scala aan muzikanten hun beste klanken over ons terras laten klinken! Heeft u het weekend al geblokt in uw agenda?

Het belooft een geweldig weekend te worden waarin wij alles op alles zullen zetten om iedereen een goede, en dus de juiste ;), indruk van het Veerhuis te geven. Tot die tijd bent u ook al welkom, maar vragen we uw begrip voor de eventueel nog voorkomende “schoonheidsfoutjes”.  Tot snel!

6 antwoorden op “We zijn er bijna, we zijn er bijna…..”

  1. Na 2 jaar terug omdat het gerucht rondging dat het Veerhuis weer open was. Wat een metamorfose. Het oude weg; het nieuwe moet zich nog settelen en gaan leven. Blij dat er weer reuring is en dat het van buiten er zo mooi uit gaat zien. Kom beslist weer terug en probeer het feestweekeinde er bij te zijn. Benieuwd naar jullie plannen.

  2. Vandaag 10 juni zomaar eens ff bij jullie langs geweest.
    Niet wetende dat dit pas jullie tweede weekend “proefdraaien” is.
    Toch alvast gefeliciteerd met deze mooie locatie en wij hebben er alle vertrouwen in dat het goed komt!
    Groeten van Bart en Karin (bekenden van jullie bij Moenen)

    1. Bedankt! We vonden het erg leuk om jullie ook bij het Veerhuis op het terras te zien 😉 Tot snel weer!

Reacties zijn gesloten.