Save the date!

Heeft u deze week iets lekkers geroken toen u langs het Veerhuis kwam? Dat kan! Er werd deze week voor het eerst gekookt in de onze gloednieuwe keuken. Onze koks stonden al een tijdje te popelen om aan de slag te kunnen voor onze menukaart. Wat al op papier stond, werd nu daadwerkelijk bereid. Broodjes, salades, soepen, burgers, visjes en stukken vlees, we hebben het allemaal geproefd en kunnen vertellen dat we het heerlijk vonden!

De datum dat wij onze deuren zullen openen, laat al een aardige poos op zich wachten. Gelukkig hebben onze bouwvakkers de afgelopen weken kei en kei hard doorgewerkt, en komt het einde dan echt in zicht!

Wij zullen vanaf 9 juni van dinsdag t/m zondag open zijn en presenteren u dan ons verbouwingsmenu! Een beperkter menu, waarmee we de smaken van Het Veerhuis aan u willen voorstellen. In verband met een aantal reserveringen, gaan wij voor 9juni enkele dagen eerder open, maar alleen voor de al eerder aangenomen reserveringen en voor de “toevallige;)” voorbijgangers.

Verder nodigen wij u graag uit voor onze grote opening, welke zal plaatsvinden in het weekend van 6-7-8 juli 2018. We vieren groots feest, het hele weekend lang! Er volgt nog een programma,  voor nu: save the date!

… En mochten jullie vanaf vanaf volgende week nou al langs het Veerhuis komen, neem dan een vlug kijkje op ons terras: een deel van de nieuwe tafels en stoelen zijn binnen! Trots!

14 antwoorden op “Save the date!”

 1. Succes, eindelijk open en een heerlijke rustplek tijdens onze wandeling.

  1. Kan niet wachten om deze schitterende horeca – uitspanning te gaan bezoeken voor een lunch, een diner of zo maar relaxen op het terras met een zomers tapbirrtje voor me. Dat wordt eeer genieten in het kwadraat

 2. Wat fijn ,dat het veerhuis nu weer in gebruik is genomen .
  Zo,n prachtige locatie ,met zicht op het water.
  Daar zullen veelllll mensen blij mee zijn .

 3. we zijn reuze benieuwd en komen zeker weer naar t zeer vertrouwde plekje aan de maas! succes metaal renovaties en het maken van goede recepten in de keuken

 4. Lieke en Isabelle,
  Zojuist even wezen kijken en heb Arjan gesproken in zijn bouwvakkerstenue ( staat hem goed) de grote lijnen zijn al goed te zien en ik mag zeggen het wordt TOP. Wij bespraken een reservering in eind augustus . Ik heb mijn adres en email achtergelaten en hoor graag van u. Hopelijk tot ziens.
  Mvrgrt
  Awak. ( emailnaam)

 5. We kijken uit naar de opening en jullie lekkers!
  Eindelijk weer een pleisterplaats voor onze wandeling vanuit Sint Agatha- Veerhuis en terug?
  Heerlijk !

 6. Blij dat het bijna zover is. Kunnen niet wachten. Heel veel succes gewenst en tot gauw!!!

 7. Gelukkig, weer een mooi rustplekje tijdens onze fietstochten.
  Heerlijke koffie.

Reacties zijn gesloten.