En… actie!

Zoals velen van jullie vast al hebben meegekregen heeft Het Veerhuis dit weekend voor het eerst een heel weekend proefgedraaid. En wat was het een feestje!

Terwijl veel van onze gasten heerlijk aan het genieten waren van het zonnetje, kregen wij de kans om te ontdekken wie onze gasten zijn en waar zij behoefte aan hebben. We hebben ontzettend veel goede tips, leuke verhalen en bemoedigende woorden mogen ontvangen en daar zijn we iedereen ontzettend dankbaar voor! Soms nog wat chaotisch en er mag nog aardig wat olie bij de machine, maar we hebben ons best gedaan en kijken uit naar de komende dagen, weken en zelfs jaren.

Tot ons openingsweekend, 6, 7 en 8 juli, zijn wij geopend van dinsdag tot en met zondag van 10:00 tot ongeveer 22:00 en bent u van harte welkom voor een kopje koffie, een verse lunch of een heerlijk diner.  Wanneer komt u een kijkje nemen?

4 antwoorden op “En… actie!”

 1. We, ouders van Gijs één van jullie veerkrachten, komen zeker een keer jullie leuke terras bezoeken. Het ziet er geweldig uit !!!!

  1. Wat leuk om te horen, jullie zijn van harte welkom! Gijs heeft al hard gewerkt bij ons 😉

 2. Gisteren met mijn zoon hier gegeten. Dat jullie nog midden in de verbouwing zitten mocht de pret niet drukken.
  Wat wordt het mooi. De inrichting vind ik zo goed passen bij de oude elementen van het gebouw, zoals de ramen. Het glas in lood verteld een mooi verhaal. En dan heb ik nog niets over het eten gezegd.
  Wat was dat heerlijk! Onder het genot van het uitzicht gesmuld van het eten.
  Leuk gebabbeld met het personeel wat super enthousiast is.
  Ik kom zeker terug en wens jullie veel succes met t Veerhuis. Een top locatie en zo heerlijk om te zijn!

  1. Bedankt voor deze ontzettend leuke reactie, daar doen we het voor:) Tot een volgende keer bij Het Veerhuis!

Reacties zijn gesloten.