Deining: Live in het Boothuis

Een avond in het Boothuis. Met muziek, verhalen en verbeelding. Korte presentaties van bijzondere kunstprojecten uit de regio en intieme concerten van muzikale rasvertellers. Americana, blues en folk met ook z’n wortels in de Lage Landen. Tekstdichters, schilders, ontwerpers met een visie. 

Een goeie hap vooraf, ongedwongen kunnen zitten met een drankje en je onderdompelen in mooie, prikkelende, authentieke dingen. Dat is waar DEINING voor staat. 

Iedere maand op de derde donderdag in het Boothuis bij het Veerhuis in Oeffelt.

Donderdag 11 juli, aanvang 20.30 uur: Suzie Ungerleider

Uitdeinen bij het Boothuis

Suzie Ungerleider

Suzie Ungerleider treedt al een flink aantal jaren op als singer-songwriter en was destijds bekend als Oh Susanna. Nu voegt ze een nieuw hoofdstuk aan haar oeuvre toe onder haar geboortenaam met haar album “My name is Suzie Ungerleider”.
Suzie is uit Canada afkomstig en groeide daar op in Vancouver. Als Oh Susanna schreef ze een flink aantal songs, bracht een aantal albums uit en stond op veel podia in binnen-en buitenland. Ze heeft een kristalheldere stem en gecombineerd met een flink gevoel voor humor weet ze de harten van haar toehoorders te bereiken wat soms een lach en dan weer een traan oplevert.

Suzie heeft verschillende awards ontvangen voor haar artistieke werk, waaronder drie Juno-nominaties en vier Canadian Folk Music Awards.

Uitdeining

Om iedereen te bedanken voor een geweldig seizoen Deinig nodigen we iedereen van harte uit om samen met ons op een gezellige manier terug te kijken op een mooi seizoen met geweldige optredens en vooruit te blikken op wat komen gaat. Onder het genot van een drankje mag iedereen komen genieten van de geweldige muziek van Suzie Ungerleider.

Deze uitdeining is een beetje anders dan een reguliere Deining; alleen het muziekoptreden staat vanavond centraal. Wilt u van te voren een hapje eten bij het Veerhuis? Dan kunt u natuurlijk reserveren en kiezen van onze kaart: info@hetveerhuisoeffelt.nl

Bij mooi weer in de tuin, en anders binnen in het Boothuis. Aanvang 20.30 uur.

Toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage voor de muziek is welkom.

Wilt u zeker zijn van een plekje omdat u van ver komt? Stuurt u ons dan een mail: deining@hetveerhuisoeffelt.nl


Programma najaar 2024

Hieronder kunt u alvast een blik werpen op het programma vanaf september. Kaarten zijn alvast te bestellen! Meer informatie over de invulling van iedere avond volgt spoedig.