Hooggeëerd bezoek van de OVO

Of wij ons eens voor wilde komen stellen, was de vraag van Jan van Gelder: de voorzitter van de Ondernemersvereniging van Oeffelt.  En dat is voor ons uiteraard geen enkel probleem. Met een grote pan erwtensoep, een tafel vol met koffie en onze zelfgemaakte siropen van “de Aanmakerij” en een brede glimlach hebben wij de leden van de OVO verwelkomt in het Veerhuis. Met een geweldige opkomst stroomde de leden gisteren het Veerhuis binnen en verzamelde zich een gezellige groep van enthousiaste en geïnteresseerde ondernemers.

Wij hebben niet alleen onszelf voorgesteld, maar ook hebben we de leden van de OVO de mogelijkheid gegeven om een kijkje te nemen in de bouw en de plannen van het Veerhuis. In iedere kamer een plattegrond van onze plannen

en alle vragen werden met aandacht beantwoord. De ansichtkaarten die wij op de bus willen doen werden druk beschreven en de visitekaartjes werden vol trots uitgedeeld. Het blijven tenslotte toch ondernemers hè 😉

Wij hebben ontzettend genoten van het enthousiasme van de leden van de OVO en wij willen hen bedanken voor hun komst en interesse. Bedankt!

4 antwoorden op “Hooggeëerd bezoek van de OVO”

  1. Beste Herman en Mariette,
   Bedankt voor jullie bemoedigende woorden en aanwezigheid van afgelopen zondag! Wij hopen jullie ook snel weer te kunnen voorzien van een heerlijke kop koffie op ons terras ? Tot dan!

 1. Ik wens jullie ook veel succes in het Veerhuis.
  Op een fabtastische lokatie aan de Maas.
  Heb er fijne herinneringen aan.
  Ben

 2. Nogmaals bedankt voor de uitnodiging en ondanks jullie drukke werkzaamheden hebben jullie toch maar even de moeite genomen om de leden van de OVO te ontvangen.
  Wij wensen jullie nog heel veel succes met de verbouwing en ik weet zeker dat dit met deze enthousiaste mensen een succes gaat worden.

Reacties zijn gesloten.