Ons eerste koffie-uurtje!

Hard werken loont, maar niet wanneer het om het bijhouden van een blog gaat. Dat blijkt wel weer. De afgelopen maanden zijn wij zo hard bezig geweest met de verbouwing en daardoor is het up-to-date houden van onze blog er helemaal bij in geschoten. Onze excuses daarvoor!

Maar, daar komt vanaf vandaag verandering in. Wij hebben namelijk heuglijk nieuws en we kunnen het niet laten om dit met jullie te delen. Het Veerhuis heeft vandaag zijn eerste gasten in ontvangst mogen nemen! Nog een beetje primitief op de houten banken met de kartonnen bekertjes koffie en plastic schoteltjes met heerlijke appeltaart, maar het eerste bezoek is een feit. En wat voor één!

Wandelsportvereniging Groot Gestel kwam met een gezellige groep wandelaars op de koffie als pauze tijdens hun wandeltocht over het Peelliniepad. Het stof, het lawaai van de drilboor en de in- en uitlopende bouwvakkers stoorde hen niet; “Dit is heel bijzonder! Het geeft een extra dimensie aan ons bezoek!”, aldus een van de leden van WSV Groot Gestel. “Wanneer jullie open gaan komen we graag eens kijken naar het resultaat!”, roept een ander.

Nou, als het aan ons ligt komen jullie elke dag! Jullie zijn van harte welkom 😉

Leden van WSV Groot Gestel, bedankt voor jullie bezoek en tot na de opening!

4 antwoorden op “Ons eerste koffie-uurtje!”

  1. Geweldig. Ben zo blij dat er schot in de zaak zit. Prachtige locatie en terras waar wij altijd genoten van het schitterende uitzichten. Mooie feesten gevierd in het Veerhuis. Onze zoon heeft als kok gewerkt en op de camping vertoeft.

    1. Bedankt voor uw enthousiasme! We kunnen niet wachten op het moment dat wij zelf het moois uit de locatie kunnen halen 😉

    1. Hoi Annelies,
      Wij vinden bezoek stiekem veel te gezellig om af te wijzen, maar helaas moeten wij vanwege de veiligheid het Veerhuis nog even gesloten laten. Hoe verder de verbouwing vordert hoe meer (on)veiligheid hier ook bij komt kijken. Maar vanaf het moment dat wij open gaan zijn jullie uiteraard van harte welkom!

Reacties zijn gesloten.