Home

Welkom!

Het Veerhuis aan de Maas. Al in de Middeleeuwen werden er gasten ontvangen in de herberg aan de Maas bij het veer van Oeffelt naar Gennep. Een lange geschiedenis die voor velen een hoop mooie herinneringen bewaard. Met trots is het Veerhuis sinds de zomer van 2018 na een lange periode van leegstand (opnieuw) geopend in een heel nieuw jasje.

Graag ontvangen we je voor een kopje koffie met vers gebak, lunch, diner of een borreltje. Een laagdrempelig Grand Café waar iedereen welkom is en we aandacht, gezelligheid en ontspanning voorop stellen. Bij het Veerhuis verwelkomt ons team u graag, staan de bakken water voor de vriendelijke viervoeters (de hond) klaar en is onze menukaart laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen.

Wij zijn zeven dagen in de week, het hele jaar door, geopend  vanaf 10:00uur. Ons keukenpersoneel staat op woensdag tot en met zondag van 11:00 tot 21:00uur voor jullie klaar. Op maandag en dinsdag is onze keuken van 11:00 tot 17:00 uur geopend.

Mocht u vragen hebben of willen reserveren, neem dan gerust contact met ons op. Reserveren kan alleen telefonisch. 

Hopelijk tot ziens bij het Veerhuis!

P.s. In ons logboek delen wij regelmatig de nieuwe ontwikkelingen,  activiteiten en leuke weetjes over Het Veerhuis. 

****

Werken bij Het Veerhuis

Wij van Het Veerhuis vinden het altijd leuk om ons team uit te breiden met weekend- en vakantiekrachten! Wil jij werken met prachtig uitzicht op de Maas, midden in het Maasheggengebied? Wil jij onderdeel zijn van een flexibel team waar meedenken zeer gewaardeerd wordt? 
Stuur ons dan een mailtje, of kom bij ons langs !