Creatieve workshop op 3 april; beschilder je eigen schaaltje!

Hoe leuk?! Alweer de derde workshop bij Het Veerhuis staat gepland.

Op woensdag 3 april komt Riky Mennen bij Het Veerhuis een workshop geven; je gaat je eigen porseleinen schaal beschilderen! Riky is ervaren in het geven van allerlei creatieve workshops. Ze heeft immers haar eigen bedrijf; Cateautje.

Om 17.30 ontvangen we je graag met een kom soep. Vervolgens zal de cursus om 18 uur van start gaan; circa 1,5 uur ga je met Riky aan de slag. Rond 19.30 uur zullen we vervolgens verdergaan met het hoofd- en nagerecht van het Maasmenu.

Kortom, een avondvullend programma; met een mooie schaal ga je weer naar huis!

De kosten voor de workshop (inclusief materialen) en het driegangen diner bedragen in totaal 37,50 euro per persoon (exclusief dranken ).  

Aanmelden kan tot een week van te voren telefonisch: 0485 324 130 of bij onze bar. Bij minimaal 10 deelnemers gaat de workshop door. Indien deze niet doorgaat bellen wij je uiterlijk 5 dagen van te voren.

Voorbeelden van beschilderde schaaltjes bij een eerdere workshop van Riky..

Paasbrunch bij Het Veerhuis

Op zondag 21 & maandag 22 april is het Pasen.

Dé perfecte gelegenheid om gezellig met familie te gaan brunchen! Bij Het Veerhuis ben je beide dagen van harte welkom. Wij serveren van 11.00 tot 15.00 uur onze paasbrunch.

Reserveer op tijd je plekje, want vol is vol.

Workshop woensdag 6 maart: BLOEMSCHIKKEN!

Hoe leuk?! De tweede workshop bij Het Veerhuis staat gepland.

Op 6 maart komt Roos Gielen bij Het Veerhuis een workshop bloemschikken geven. Roos is gedreven én ervaren in het geven van de workshops. Een creatieve avond, waar gezelligheid zeker niet ontbreekt.

Om 17.30 ontvangen we je graag met een kom soep. Vervolgens zal de cursus om 18 uur van start gaan; gedurende twee uur geeft Roos de bloemschik cursus. Rond 20 uur zullen we vervolgens verdergaan met het hoofd- en nagerecht van het Maasmenu.

Kortom, een avondvullend programma; met een mooi bloemstuk ga je weer naar huis!

De kosten voor de workshop inclusief driegangen diner bedragen 40,00 euro per persoon (exclusief dranken ).  

Aanmelden kan tot een week van te voren telefonisch: 0485 324 130 of bij onze bar. Bij minimaal 10 deelnemers gaat de workshop door. Indien deze niet doorgaat bellen wij je uiterlijk 5 dagen van te voren.

NIEUW bij Het Veerhuis!

Koffie drinken, proosten met een biertje, een hapje eten of gewoon genieten van het uitzicht; dat was allemaal al mogelijk. Maar vanaf nu bieden wij ook verschillende arrangementen aan!

Wil je in het voorjaar wandelen door het mooie Maasheggengebied samen met een ervaren IVN gids? Is het nu toch eindelijk tijd om je creativiteit te uiten? Zoek je een geschikte vergaderruimte? Of heb je iets te vieren? Vanaf nu vind je op onze website arrangementen voor georganiseerde wandelingen, creatieve workshops, vergaderen, high-tea en feesten en partijen.

Heb je vragen over of interesse in een van onze arrangementen, stuur gerust een mail. Dat kan naar info@hetveerhuisoeffelt.nl

Onze vernieuwde menukaart!

Vanaf woensdag 21 november’18  presenteren wij u onze nieuwe menukaart!

Geen zorgen; de (inmiddels al bijna) bekende favorieten zijn natuurlijk op onze kaart blijven staan. 😉

We hebben een aantal nieuwe opties voor zowel lunch, diner en dessert. Onder andere een uitsmijter Veerhuis en veganistische kroketten bij de lunch. Klik hier voor onze lunchkaart

Bij het diner kunt u nu bijvoorbeeld ook kiezen voor Pont l’Evêque kaasfondue, een hele forel, ravioli gevuld met ricotta en spinazie of zuurvlees.  Klik hier voor onze dinerkaart. 

De dessertkaart is uitgebreid met maar liefst drie nieuwe opties, waaronder stoofpeertjes. Klik hier om onze desserts te bekijken. 

Verder serveren we wisselende dag- soepen en schotels en is het mogelijk om te kiezen voor ons  een maasmenu; 3-gangenkeuze menu.

 

Tot slot kunt u nu ook bij ons terecht voor een lekkere high tea en bieden we twee vergaderarrangementen aan. Klik hier voor meer informatie.

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn stoombootje…

Vanaf dit weekend is de Sint weer in het land. Tijd voor pepernoten, snoepgoed,  gedichten, gezellige avondjes en natuurlijk cadeautjes!

De pieten komen vast ook bij Het Veerhuis, een goede reden om jouw zelf- geknutselde stoombootje bij Het Veerhuis neer te zetten 😉

Vanaf zaterdag 17 november liggen de knutselplaten klaar bij onze bar. Knutsel hier (of thuis) en laat het bootje (en jouw naam) achter bij het Veerhuis.

Kom je het bootje dan weer ophalen tussen 01 en 05 december? Wie weet wat er allemaal in zit!

 

 

 

 

 

 

Heeft u al plannen op Tweede Kerstdag? Wij wel!

Op tweede Kerstdag bent u van harte welkom om te komen genieten van ons uitgebreide brunch buffet en/of ons heerlijke vijf-gangen keuze diner.

Het brunch buffet serveren wij tussen 11.00 en 15.00 uur, voor het diner bent u welkom vanaf 18.00 uur.

Vanaf nu nemen wij reserveringen aan,  dit kan echter alleen telefonisch.

Uiteraard houden wij rekening met dieetwensen, deze vernemen wij graag bij het plaatsen van uw reservering.

Wilt u bijgaande posters graag op groter formaat bekijken? Klik dan op de link:

Het Veerhuis Kerst brunch  Het Veerhuis Kerst diner

 

Ps. Op maandag 24 en dinsdag 25 december (eerste Kerstdag) zijn wij gesloten.

Het is bijna (herfst)weekend!

Aankomend weekend vieren we (samen met u) de herfst! 

Zoals we met onze poster al aankondigden zijn er verschillende activiteiten.

Op zaterdag is er live-muziek en is er een herfstbok proeverij (met hapjes!).

U besteld een proefglaasje van een herfstbiertje naar keuze, het glaasje mag u, als blijvende herinnering mee naar huis nemen 😉

Op zondag is er familiedag!

Vanaf 13.30uur kunt u, onder leiding van een IVN gids een Maasheggen wandeling maken, van 13.00-15.00uur is er een huifkar, welke rondjes door het Maasheggen gebied maakt.  Voor de andere activiteiten, welke ook zeker de moeite zijn, zie onze poster. Komt dat zien!

Wij nemen dit weekend geen reserveringen aan.