Vanaf woensdag 21 november’18 presenteren wij u onze nieuwe menukaart!
Geen zorgen; de (inmiddels al bijna) bekende favorieten zijn natuurlijk op onze kaart blijven staan. 😉
We hebben een aantal nieuwe opties voor zowel lunch, diner en dessert. Onder andere een uitsmijter Veerhuis en veganistische kroketten bij de lunch. Klik hier voor onze lunchkaart.
Bij het diner kunt u nu bijvoorbeeld ook kiezen voor Pont l’Evêque kaasfondue, een hele forel, ravioli gevuld met ricotta en spinazie of zuurvlees. Klik hier voor onze dinerkaart.
De dessertkaart is uitgebreid met maar liefst drie nieuwe opties, waaronder stoofpeertjes. Klik hier om onze desserts te bekijken.
Verder serveren we wisselende dag- soepen en schotels en is het mogelijk om te kiezen voor ons een maasmenu; 3-gangenkeuze menu.
Tot slot kunt u nu ook bij ons terecht voor een lekkere high tea en bieden we twee vergaderarrangementen aan. Klik hier voor meer informatie.