NIEUW bij Het Veerhuis!

Koffie drinken, proosten met een biertje, een hapje eten of gewoon genieten van het uitzicht; dat was allemaal al mogelijk. Maar vanaf nu bieden wij ook verschillende arrangementen aan!

Wil je in het voorjaar wandelen door het mooie Maasheggengebied samen met een ervaren IVN gids? Is het nu toch eindelijk tijd om je creativiteit te uiten? Zoek je een geschikte vergaderruimte? Of heb je iets te vieren? Vanaf nu vind je op onze website arrangementen voor georganiseerde wandelingen, creatieve workshops, vergaderen, high-tea en feesten en partijen.

Heb je vragen over of interesse in een van onze arrangementen, stuur gerust een mail. Dat kan naar info@hetveerhuisoeffelt.nl

2 antwoorden op “NIEUW bij Het Veerhuis!”

 1. Hoi,
  Kun je mij wat meer info over de high tea sturen, zoals, prijzen, wat wordt er geserveerd , ook in het weekend en tijden?
  Vriendelijke groet,
  Ruud Janssen

  1. Dag Ruud,
   De prijzen voor de High Tea bedragen 17,90 per persoon. Dit kunt u ook terugvinden op onze pagina: https://hetveerhuisoeffelt.nl/?page_id=462. We serveren een klein kopje soep, wisselende hartige warme quiches, hartige sandwiches en zoete lekkernijen. Reserveren kan telefonisch en in het weekend reserveren is mogelijk in overleg.
   Groet,
   Het Veerhuis Team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *