Kamer 3: gastenverblijf met Frans balkon

Deze kamer bevindt zich op de tweede verdieping boven Het Veerhuis.

U kunt hier online uw verblijf reserveren voor dit gastenverblijf. Deze kamer is helemaal uitgerust om op ieder moment heerlijk tot rust te komen en te genieten van de gezelligheid van het Veerhuis en schitterende omgeving. Zo heeft u door de grote ramen van het Franse balkon een prachtig uitzicht op de Maas die voor de deur langs stroomt en op de uiterwaarden met de Maasheggen.

Deze kamer heeft een ruim tweepersoonsbed, heeft airconditioning en is uitgerust met een pantry met daarin kleine koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker.

Wanneer u een 2 nachten in het weekend verblijft en een extra nacht bijboekt en dus ook op zondag blijft overnachten, dan krijgt u 20 procent korting op de overnachtingsprijs van het hele weekend! Gebruik hiervoor de couponcode: “Xtra Zondag”

Ontbijt is niet standaard bij de prijs inbegrepen, maar op zaterdag en zondag kunt u vanaf 9.00 uur in Het Veerhuis terecht voor het ontbijt. Op onze ontbijtkaart vindt u voor de grote en kleine honger van allerlei lekkers te kiezen. Buiten het weekend overleggen we graag met u over de mogelijkheden.

Op woensdag tot en met zondag kunt u bij ons ook terecht voor het diner. U kunt bij aankomst eventueel reserveren voor het diner. Op maandag- en dinsdagavond is onze keuken gesloten.

Alle kamers zijn alleen bereikbaar via een trap; een lift is helaas niet aanwezig.

Huisdieren zijn niet welkom op de kamers boven het Veerhuis.

Details

  • Faciliteiten: airconditioning, pantry, wifi
  • Bekijken: Op de tweede verdieping met schitterend uitzicht op de Maas
  • Type Bed: Tweepersoonsbed

Prijzen beginnen bij: 99 per nacht (+taxes and fees)

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Kamer 3: gastenverblijf met Frans balkon beschikbaar voor de geselecteerde periode.

Prijzen beginnen bij: