Klussen, klussen, klussen…

Lieve gasten, we zullen nog langer geduld moeten hebben om jullie weer te mogen ontvangen. Wij klussen ondertussen hier in kleine groepjes aan o.a. Het Boothuis om alles weer gereed te maken voor toekomstige feestjes en andere bijeenkomsten. Blijf gezond en hopelijk mogen we jullie nog dit voorjaar begroeten aan onze prachtige plek aan de Maas.

Kopje koffie aan de Maas!

Koffie en lekkers to go! Toch even een heerlijk momentje genieten aan de Maas tijdens het wandelen of fietsen? Dat kan! Dit weekend van 11.00 tot 16.00. Volg ons op social media om te kijken welke dagen we nog meer voor jullie klaar staan!

Wij blijven positief!

En dan is het woensdagavond 14 oktober 22.00……..en sluiten we weer onze deuren. Wij blijven positief, wensen iedereen veel gezondheid toe en we hopen jullie snel weer te mogen ontvangen! Liefs van het hele Veerhuisteam!

TIME FOR A BREAK………

Lieve Veerhuisgasten, we kijken terug op een heerlijke zomer met jullie! Na een onrustig voorjaar was het weer volop genieten op onze heerlijke plek aan de Maas.

Vanaf zondagavond 13 september gaan wij 2 weken sluiten om van onze welverdiende vakantie te genieten. 1 oktober staan we weer uitgerust voor jullie klaar! Zien we jullie dan?

Het is nu echt aftellen…….

Maandag tweede Pinksterdag mogen we jullie weer ontvangen vanaf 12.00 en daar kijken we naar uit!

Het zal even wennen zijn; een bezoekje aan ons start met een gezondheidscheck, van te voren even de handen desinfecteren, de tafeltjes staan iets verder uit elkaar, jullie kunnen met 2 personen aan een tafeltje zitten of wanneer jullie een huishouden delen kunnen jullie in kleine groepjes plaatsnemen.

Voor een tafeltje binnen dient van te voren gereserveerd te worden, buiten kan er gewoon gezellig een tafeltje gekozen worden.

Maar bovenal is het weer tijd om te genieten, zoals jullie dit zijn gewend bij Het veerhuis!

Let op: Maandag 1 juni zijn we geopend van 12.00 tot 22.00

Vanaf dinsdag 2 juni zijn maandagavond en dinsdagavond gesloten vanaf 18.00

Wij zien jullie graag!

Wij gaan weer open!

Wat zijn we blij; onze mooie nieuwe poort mag eindelijk open op maandag 1 juni vanaf 12.00! Eindelijk weer genieten op ons heerlijke terras! Liever een plekje binnen? Dan even reserveren! Tot snel!

Tot over een poosje!

Wij missen de gezelligheid van jullie bezoekjes aan ons! We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen. Wij zijn in ieder geval nog gesloten tot 20 mei. Tot over een poosje!

Even een update;

Zoals bekend kunnen wij onze deuren nog niet openen. Wij zijn gesloten tot en met 28 april. Ondertussen doen wij er alles aan om Het Veerhuis er weer tiptop uit te laten zien. Blijf gezond allemaal en geniet van de heerlijke voorjaarszon!

Tijdelijke sluiting i.v.m. coronavirus

Lieve gasten, helaas hebben wij ook onze deuren moet sluiten om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Wij hopen dat jullie allemaal gezond blijven in deze onrustige tijd en dat wij jullie binnenkort weer mogen ontvangen op ons prachtige terras aan de Maas. Via onze website en via social media zullen wij jullie op de hoogte houden.

Liefs, team Het Veerhuis