Veelgestelde vragen

  • Coronatijd

Omdat we moeten meebewegen met de beperkingen die de overheid ons oplegt, kloppen veel van de onderstaande antwoorden niet of niet helemaal. We hopen dat we weer steeds meer naar onze normale openingstijden en bedrijvigheid kunnen terugkeren, Bel of mail ons gerust voor de informatie die u zoekt.

  • Kunnen we ook reserveren?

Wij houden een gedeelte van ons restaurant beschikbaar voor reserveringen. Wij reserveren enkel binnen en dus niet op ons terras. Kunnen wij uw reservering niet (meer) aannemen? Dan mag u altijd op de gok langskomen en een mooi plekje uitzoeken. Reserveren kan telefonisch. Wees welkom! 

Ons telefoonnummer is +31 485 32 41 30

  • Wat zijn jullie openingstijden?

ma 20 september t/m do 23 september: gesloten

vrij 24 september t/m zo 26 september: 10:00 – 17:00

ma 27 september t/m do 30 september: gesloten

vrij 1 oktober t/m zo 3 oktober: 10:00 – 22:00

Hoe ziet jullie menukaart eruit?

Wil u alvast een kijkje nemen in onze menukaart? Dat kan! Klik dan hier.

Onderstaande informatie zal spoedig worden bijgewerkt… Door het Coronavirus kan het zijn dat niet alle informatie klopt…… Zit u toch met een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Hoe gaan jullie om met een voedselallergie, intolerantie en/of dieetwensen?

Uiteraard willen wij dat iedereen welkom is bij Het Veerhuis. Heeft u een allergie, intolerantie of dieetwens, geef het aan bij een van onze bedieningsmedewerkers, zij zullen met de keuken kijken naar de mogelijkheden. Indien u een reservering plaatst kunt u dieetwensen direct doorgeven, wij denken graag vast na over een passend alternatief. 

  • Is mijn lieftallige viervoeter (de hond) ook welkom?

Jazeker, zowel binnen als buiten kunt u met uw hond plaatsnemen. We zullen zorgen voor een bakje water! 

  • Zijn de vakantieappartementen al te boeken?

Van de voorheen zes hotelkamers gaan wij vier vakantieappartementen maken. We hopen eind 2021 de vakantieappartementen te kunnen verhuren voor een week, weekend of midweek.

  • Hoort de camping “de Maasvallei” ook bij het Veerhuis?

Als u wilt genieten van rust en natuur, 30 meter van de rivier de Maas in het Maasheggengebied, dan bent u bij camping de Maasvallei aan het juiste adres! De camping is sinds December 2016 overgenomen door Willem en Jenny Miggiels. De camping is dus niet van dezelfde eigenaren, maar wees welkom om een combinatie te maken van een bezoek aan beide! Voor meer informatie over camping de Maasvallei klik hier.